the best choice in my life, so far!

  • Skrevet 24.10.2012 klokken 10:45 i Blogg
  • Av Silje

Som sikkert mange av dere som har lest bloggen min tidligere har fått med seg har jeg da netopp begynt på høyere utdanning og jeg hadde ett sinsykt til dilemma i sommer da jeg skulle klare å velge mellom Eiendomsmegling ved BI, fotografi ved NKF eller Førskolelærer ved Dronning Mauds høyskole i Trondheim. Valget var utrolig vansklig men jeg gikk for førskolelærerutdanningen. Jeg angrer ikke ett sekund på valget jeg gjorde og så langt har alt bare vist meg at jeg har valgt det rette valget. Vennene mine var veldig skeptiske på at JEG, Silje skulle bli førskolelærer, men tiden får vise at de har trodd feil!

Akkurat nå er vi ute i praksis, jeg er på ei gruppe med bare 3-4 åringer og det er så koslig, de er utrolig snille, en del rampete og en del av dem er utrolig slu. Vi har en praksisperiode på 3 uker til og begynne med så 2 uker skole og 3 uker praksis igjen. Skolen er iallefall utrolig chill, korte dager og det første studieåret har vi kun fag som musikk,drama,forming,pedagogikk og norsk. Siden jeg går estetisk linje har jeg den fordelen at jeg har musikk og forming alle tre studieårene! Og ikke for å glemme det så er klassen min utrolig bra, inkluderende og helt alt for bra! vi er 38 stk i klassen, der 3 stk er gutter og resten er jenter, haha! Kan komme tilbake til mer senere om noen lurer på noe! Kan vise noen av de få bildene jeg har.

Hvilket studie går du?

haha dette bildet tok Simen i en av formingstimene da jeg var alt for opptatt med alt annet enn hva jeg skulle gjøre. Sammen med Emilia.da vi fikk besøk av den digreste edderkoppen everfått mange nye og gode venner!
2 kommentarer

Helene

24.10.2012 kl.11:17

Førskolelærer ja, sikkert kjekt det :) jeg var dum og sluttet på skolen fordi jeg ikke var motivert lengre, tok ikke akkurat det beste valget da.

theresekristina

24.10.2012 kl.14:13

Tar eit årsstudium med engelsk :)

Skriv en ny kommentar

hits
Bloggerfy Splinx