noen minner etter et år i Trondheim

  • Skrevet 10.06.2013 klokken 19:55 i Blogg
  • Av Silje

Egentlig er det ingenting som kan erstatte det året som gikk! I løpet av det siste året har jeg flyttet ut fra familien min og til Trondheim, hvor jeg nå har fullført ett helt år på høyskolen. Jeg har både smakt på student, party og hverdagslivet i Trondheim, samt funnet ut hva denne byen har å by på.

Jeg har blitt kjent med verdens herligste mennesker som jeg har gjort massemasse morsomt sammen med, samt at resten av de jeg kjente fra før også har flyttet til byen, funnet ut at det er jævlig viktig å passe på hva man gjør,for det er ikke det samme som å bo på bygda, har skjedd masse dritt og skumle ting som sikkert kan skje de fleste, ting jeg ikke skal gå innpå. Iallefall en del av dem! 30 Juni nå skal jeg flytte fra å bo på Moholt og i sentrum i Trondheim, jeg gleder meg virkelig til å se forskjellen! For de som ikke helt vet hva jeg studerer i Trondheim, så studerer jeg førskolelærer estetisk linje, som fra høsten av heter barnehagelærer, på Dronning Mauds Minne høyskole! 

Bildene under er ikke halvparten av det som har skjedd engang!Flyttet inn på det jeg trodde var en bra studentby, meeen nei!

startet på kjøreskolen, halluja.. i mitt tempo har jeg nok lappen når jeg er 90

Temafest hos Ina, med dem beste!

Gjort masse, masse gøy med sykt bra folk!

Fullførte ett av fire år på høyskolen

Klarte å farge håret mitt gult, så måtte gå med lue

Innflyttingsfest for 3 hos Emillia 


lært å spille ukulele!!!


X- antall timer med bloslit på slutten av åretFått min nye hybel, som forhåpentligvis gjør at jeg klarer å fullføre de 3 siste årene i Trondheim!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits
Bloggerfy Splinx