Juni 2010

hepburn hepburn

 • Skrevet 29.03.2012 klokken 22:27 i Blogg
 • Av Silje

Sitter og skriver hepburn foredraget mitt som klassen min er så heldig å få høre imorgen jadaa! såå skal jeg pugge til norsk og rle framføring , TRE framførringer på en dag! omgii, har iallefall engergidrikke så jeg klarer å holde meg våken inatt...

har du hørt om katherine hepburn før?skidag med skolen

 • Skrevet 29.03.2012 klokken 15:39 i Blogg
 • Av Silje

Har vært langt oppi dalen på skitur idag med 3års trinnet , til og begynne med hadde vi liten tro på at turen i det hele tattt koms til å bli gjennomført med tanke på at det nesten ikke var noe snø å se opp i fjellene , før etter sånn 10-15 minutter da vi skulle opp en diger bakke og busssjåføren måtte ut å legge på kjettinger på dekkene ,  og at når vi kom fram var det rene snøstormen! såå skitur ble det , tror vi gikk sånn 9-10 kilometer tilsammen og godt er det. Nå skal jeg sette meg ned å gjøre historie framlegg , norsk framlegg og rle framlegg, tre framlegg på en dag imorgen!! Det er forresten ikke snø her jeg bor i sentrum , men det der var sånn 30 minutter oppe i dalen/ fjellene)

har du vært på skitur idag?( bildet er tatt før skolen idag , atm har jeg mascara i hele ansiktet , skal ned å dusje etterpå , må bare vente til mamma er ferdig å male..)

dritt mac!!!!!

 • Skrevet 27.03.2012 klokken 21:52 i Blogg
 • Av Silje

der forsvant rapporten min på 1400 ord , takk :)morro dag ja

 • Skrevet 27.03.2012 klokken 17:14 i Blogg
 • Av Silje

I dag skal jeg da sitte så godt som hele dagen med lekser og rapport skriving , øving til framføringer osv. Var oppe til fem i natt og gjorde lekser, og øvde til en framføring jeg egentlig skulle ha , men så kunne jeg ikke pga nettet funka ikke og smarte meg lagra alt på itslearning .... Skolen min holder på å innføre at feige lærere kan skruve av nettet i timene , sperre sider osv, me no gustaaaaa....  stod opp igjen kvart over 6 ,eneste grunnen til ta jeg i det hele tatt har energi igjen nå er pågrunn av at jeg hadde i meg redbull før skolen idag , ikke bra men sånn er det.... Nå skal jeg iallefall sette igang med en rapport , tviler på at jeg blogger mer idag ( med mindre noen blogger for meg  ,ett fåtalls folk kan passordet mitt , såå om dere ser dette er det bare å blogge!)

hva skal du idag? bad day.....

 • Skrevet 26.03.2012 klokken 19:29 i Blogg
 • Av Silje

Våknet imorges og hadde på tanken dette blir en dritt dag! og gjett hva? det stemte. Kom på skolen ante fred og ingen fare , var 2 timer fritimer. Videre var det tysk , der skulle vi tydeligvis ha en prøve jeg hadde glemt, oppi alt det andre skolestyret , så den gikk jo.. veldig bra! Videre formgivning hvor jeg klarte å skjære meg på en stygg tapetkniv , tenkte sånn; " jeg har lært at jeg IKKE skal skjære mot fingrene mine , faen , 2 sek etterpå satt jeg der i rene blobadet... Vi har norsk fremføring imorgen og jeg er ikke ferdig med boka engang , så dette blir en strålende mandag! har også rapport som skal være ferdig innen imorgen , skitur fra onsdag til torsdag MED overnatting , historie og rle framføring på fredag! dette blir en herlig uke! lurer på hvilke flere ulykker denne mandagen bringer med seg , siden det er skjedd så mye så bestemte jeg meg for å IKKE gå utafor huset på hele dag!

vi snakkes.. engang ( har bare en litt dårlig dag)

waffles for breakfast!

 • Skrevet 25.03.2012 klokken 12:29 i Blogg
 • Av Silje

Heihei! Vet jeg har vært skikkelig dårlig på å blogge i det siste , har hatt utrolig masse skolearbeid å gjort , sovet en god del pluss at jeg har begynnt å mistet blogg lysten, ikke bra men sånn er nå det.

Har iallefall akkurat kommet hjem fra jobb , tjene cash er viktig vet du! Pluss at jeg har spist vaffler , verdens vaffeldag eller noe , haha. Fikk også ett  gratis nettbret av pappa igår , skjønner ikke en dritt av det siden det er Android og jeg er vant til Apple.

Såå hva gjør du i dag?


ting du kanskje ikke viste om meg

 • Skrevet 23.03.2012 klokken 21:13 i Blogg
 • Av Silje

♥ i løpet av en dag  , så sier jeg utrolig masse rart , noe sikkert dere i klassen min har merket! Jeg gjør også utrolig masse rart og mange stygge grimaser!


( dette bilde ble tatt rett før jeg datt av stolen på skolen , og i full panikk ga speilrefleksen min til kathrine for at den ikek skulle knuses, noe som endte opp med at hun tok DRIT mange bilder mens jeg holdt på å falle i gulvet, snill venn :))) )

♥ Er som oftest  i godt humør , og kan være skikkelig hyper til tider

♥ Har lett for å bli kjent med nye mennesker , og elsker og komme i kontakt med nye!

♥ Venenne mine og familien betyr alt!  Jeg har har vokst opp sammen med ene bestevennina mi , Frida! som også var min første vennine senere bestevenn! ilu! , har også mange flere bestevenner jeg har blitt kjent med i løpet av årene , blant annet Malin

♥ kan til tider ha utrolig dårlig selvbilde , særlig om jeg har en dårlig dag. Noe jeg er enda mer ufornøyd med er kroppen min , ikke fornøyd for en femmer engang

♥ Siden 2010 har jeg vært i gran canaria 4 ganger , en i august 2010 , en i desember 2010 , en i august 2011  , en i desember 2011 , og jeg skal mest sansynlig dit sommer og vinterer 2012 også

♥ Jeg har forresten verdens beste tremenninger , hun ene bor i oslo og hun andre bor i gran canaria, twiinz

♥ Jeg går mitt tredje og siste år ved Studiespesialiserende med formgivningsfag , og neste år skal jeg mest sansynlig leve opp til drømmene og studere  Fotografi , Grafisk design eller Førskolelærer i Trondheim , skal legge til flere ønsker , må bare tenke skikkelig igjennom dem først så jeg ikke gjør noe feil!

♥ Kan til tider fremstille som mye mer blond enn jeg egentlig er , så tror jeg i virkeligheten er en mye annenledes person enn hva jeg fremstiller meg som på bloggen

♥ Jeg hører på musikk hele døgnet , når jeg våkner , når jeg pugger til prøver og til og med når jeg skal sove.

♥ Er utrolig flink til å øddelegge elektroniske ting , macen min er sprukket , dere som går i klassen min vet sikkert hvor sinsykt mange ganger jeg har levert inn pcn min til IKT for å få den reparert , knust iphone ++

noe du ikke viste?

 

this is how i look at you

 • Skrevet 23.03.2012 klokken 18:40 i Blogg
 • Av Siljeits fridaaaay!!!!!

 • Skrevet 23.03.2012 klokken 15:47 i Blogg
 • Av Silje

Er i skikkelig godt humør nå! det er fredag , det er helg , det er hjemmelaga pizza i ovnen som er ferdig snart ,oog jeg har startet å være sunn! iallefall skal prøve, så får vi se hvordan det går! :Dhahahhaha vet jeg er søt!

fineste sangen!

 • Skrevet 20.03.2012 klokken 22:45 i Blogg
 • Av Silje

Er så utrolig stolt over hva vi har fått til på revyen! sangen er helt selvskrevet , og ca 100 russ deltar! 

hva synes du om den?

fremtidshåpet..

 • Skrevet 18.03.2012 klokken 22:50 i Blogg
 • Av Silje

På revyen vår har vi en sang som heter framtidshåp for å minnes 22/07.11 og selve håpet i fremtida! den er utrolig sterk om du ser det i virkeligheten , og for de fleste så er det vanskelig å holde tårene tilbake når man ser dette i virkeligheten , legger ut hele sangen så snart jeg har den! men ialleall en liten smakebit;

hva synes du?

oversminka?

 • Skrevet 16.03.2012 klokken 21:58 i Blogg
 • Av Silje

hhaha kom akkurat hjem fra revy øving! PREMIERE IMORGEN , skal bli så syyykt bra! alle er så utrolig flinke , og revyen vår kommer til å bli den beste revyen ever! ♥

hahah er skikkelig oversminket nå , flere lag med foundation , solpudder , maskara , eyeliner , rouge og alt det der, siden jeg er på en scene og at jeg ikke skla forsvinne helt i alt lyset , guttene må også , haha søte! :-)
er myyye mørkere enn bildet viser , og enda mer blir det vel imorgen, hihi :-)

og passe det her...

 • Skrevet 14.03.2012 klokken 16:48 i Blogg
 • Av Silje

er litt av en slitsom oppgave , haha neida! men er litt lei , skal holde henne med selskap i enda femten minutter før jeg stikker tilbake på skolen!  Hun skal sitte på skuldra bak håret mitt , og hun biter om hun ikke får nok oppmerksomhet , haha jadaaaaStikker ut!

 • Skrevet 10.03.2012 klokken 13:28 i 12 days
 • Av Silje

På øving, også ut med en del jenter , kommer ikke hjem før i natt! See you ;*

Farga håret!

 • Skrevet 10.03.2012 klokken 11:15 i 12 days
 • Av Silje

Nå;

Før;

Hva synes du??
//mobilblogg

bloggpause

 • Skrevet 08.03.2012 klokken 20:34 i Blogg
 • Av Silje

jeg har mista minnekortet til speilrfeleksen , såå blir bloggpause på ubestemt tid inntil jeg finner den! gidder ikke å blogge med webcam bilder , og får heller ikek til å filme siden filmfunksjonen er på speilrefleksen!
 

ikke den beste...

 • Skrevet 08.03.2012 klokken 19:06 i Blogg
 • Av Silje

måten å våkne fra en powernap på med tanken på at jeg sovna fra leksene , bråvåkna den første gangen med at jeg kjente at macen holdt på å dette i gulvet , siden jeg sovna med den i fanget ,  andre gangen jeg våkna var pga ett halvt mareritt , kan jo si det kort da ; pappa hadde dratt på butikken og mobilen min hadde akkurat blekka ut ... noen minutter senere hørte jeg folk i stua, det var ikke pappa! så stakk opp på rommet mitt , da jeg kom opp dit jeg har rom , merka jeg at døra mi var sånn drit gammel og uten nøkkel for å låse i  , og alle de andre var fancy, så tok pappa sitt rom og låste døra , det jeg ikke tenkte på da var at rommet til pappa og lillebroren min henger sammen med en balkong , den fyren fant ut det , og skulle til og spenne inn døra til rommet , for å " drepe " meg , hahah , våkna akkurat der for turde ikke å sove mer! 

bruker du å ha sånne skumle drømmer?school school schoool

 • Skrevet 08.03.2012 klokken 10:50 i Blogg
 • Av Silje

Er på skolen akkurat nå , vi har animasjonsfilm fra 8-15.30 , booring! læreren vår tok med vaffel ting på skolen, så hele klasserommet lukter vaffel, interesangt informasjon, right?

hva gjør du
 

KONY 2012

 • Skrevet 07.03.2012 klokken 17:22 i Blogg
 • Av Silje

Fikk ett tips fra Kathrine før idag, om å se denne videoen  , som og blir spredd på facebook! selv om den varer i ca 29 minutter , annbefaler jeg virkelig alle sammen og se den , for det er det virkleig verdt!

har du sett den? hva synes du om det?

noen som vil at jeg..

 • Skrevet 05.03.2012 klokken 18:14 i Blogg
 • Av Silje

skal oppdrette ei facebook gruppe på facebook hvor jeg poser alt av statuser , innlegg, svarer på spørsmål? den andre facebook siden min gikk til ja... skogen for å si det sånn , glemte passordet og alt! , men noen som vil at jeg skal ?

ellers kan dere adde meg her , og spørre spørsmål : https://www.facebook.com/kvistadmatberg , godtar alle

mislykket bilde!

 • Skrevet 05.03.2012 klokken 17:49 i Blogg
 • Av Silje

Hahha skulle postet dette for dødslenge siden , men ja... kanskje like greit å ha venta! Iallefall for 3 måneder siden ca tok vi russefotografi på skolen , og kan ikke si annet enn at jeg ble syyykt missfornøyd med bildene , skjønner egentlig ikke hvorfor jeg poster det engang , det er egentlig mange fler , men det er sånn opphavsrettlogo over , og enkelte har fått bot for å legge de ut , noe jeg ikke har tenkt , men alt for bloggen vet duu;

russefoto;

normalt bilde av meg ;forskjell? ehm ja!

@ school

 • Skrevet 05.03.2012 klokken 09:53 i Blogg
 • Av Silje

atm er jeg på skolen , vi har noe som kalles visuelle kunstfag , hvor vi skal lage en animasjonsfilm! såå sitter og tegner i photoshop og leker meg med webcam! sååå mye bedre å bruke min egen mac på skolen enn den råtne skolepcn!

 hva gjør du? 


 

 

natti bloggen

 • Skrevet 04.03.2012 klokken 23:36 i Blogg
 • Av Silje

vi snakkes imorgen , sov godt! ♥digg digg digg!

 • Skrevet 04.03.2012 klokken 20:36 i Blogg
 • Av Silje

... Å være usunn er noe jeg virkelig er flink i , haha!  Fant en banan i fruktskåla , sjokolade i skapet som ble miksa i hop til noe bananspilt lignende greier. Det ser sikkert drit kvalmt ut, ordna en halv til meg og en halv til lillebroren min , første han sa når han så det var bare ; "Silje? æsj , det der skal ikke jeg ha! "

haha jaja , har du smakt dette før?
school next

 • Skrevet 04.03.2012 klokken 16:47 i 12 days
 • Av Silje

er på vei bort på skolen på revyøving nåå, så er ikke hjemme før i 9 tiden! om noen jeg kjenner og som leser dette vil gjesteblogge for meg ; send meg en mld på facebook! :-)

facebook

 • Skrevet 03.03.2012 klokken 21:36 i Blogg
 • Av Silje

tenke bare  å si om noen vil adde meg på facebook ,så er linken her ; https://www.facebook.com/kvistadmatberg godtar alle! :-) såå om du vil slå av en prat bare ta kontakt der :D

 

mitt nye profilbilde

 • Skrevet 03.03.2012 klokken 21:11 i Blogg
 • Av Silje


hva synes du?

hva gjør duu?

 • Skrevet 03.03.2012 klokken 20:37 i Blogg
 • Av Silje

Sitter bare og leker meg i iphoto og photoshop akkurat nå  , facebook er også oppe og fin musikk spilles fra tvn! helt grei lørdag!

hva gjør du?chill lørdag!

 • Skrevet 03.03.2012 klokken 18:45 i Blogg
 • Av Silje

Hahha føler den overskrifta begynner og bli ganske oppbrukt på bloggen min , men tar det ganske chill denne helga med tanke på at blir opptatt sånn ca de 2-3 neste helgene. Har iallefall vært ute og gått en liten tur med hunden , fordi jeg er så flink , neida tulla! Tok iallefall med meg kameraet ut istad , og knipset noen bilder som jeg etterpå redigerte i Photoshop!

Hva synes du?#denfølelsen

 • Skrevet 03.03.2012 klokken 16:12 i Blogg
 • Av Silje

#Denfølelsen når du skal til å føre over bildene som allerede ligger på kamerabrikken , så halveis så popper det opp" Bytt batteripakke" , så vi blogges om en bitteliten stund , må la kameraet ladde seg opp først! Sorry dårlig blogging i det siste , skal virkelig skjerpe meg!!hva synes du?

 • Skrevet 03.03.2012 klokken 01:16 i Blogg
 • Av Silje

hva synes du om denne cover artisten?

innkjøp fra Oslo!

 • Skrevet 01.03.2012 klokken 15:05 i Blogg
 • Av Silje

Her er iallefall det jeg kjøpte av klær , resten jeg kjøpte var sminke , sokker , malekoster , godteri og sånne ting , pluss ett par svarte uggs men de er ikke såå nøye om jeg ikke tar bilde av , liksom alle vet hvordan de ser ut! :-) var bare  i oslo i ca 3 dager ås kjøpte ikke sånn super masse! jeg tror iallefall dette var alle klærne jeg kjøpte , mulig noe er til vask!


> bik bok> carlings
>kremmerhuset> bik bok

> gina tricot> bik bok

> bik bok

+ en topp til denne!

hva synes du?

noen som vil at ...

 • Skrevet 01.03.2012 klokken 13:20 i Blogg
 • Av Silje

Jeg skal poste innkjøpa fra oslo i januar? spørr siden det er så utrolig lenge siden jeg egentlig skulle gjort det! såå skal jeg vise eller ikke? :)
hits