Juni 2010

miss mee?

  • Skrevet 30.05.2012 klokken 23:06 i Blogg
  • Av Silje

haha , er desverre ikke tilbake innlegg jeg skal skrive , har fortsatt null motivasjon! meen tenkte bare å hørre om noen savna innleggene mine , haha! 

soo , miss me?

 

 

slutte å blogge?

  • Skrevet 22.05.2012 klokken 12:17 i Blogg
  • Av Silje

Jeg er utrolig usikker på fremtiden til denne bloggen , jeg har ikke like mye tid til den som før , ting har endret seg siden sist ( før russetiden) , og jeg vet rett og slett ikke om det blir mer blogging fra min side. Motivasjonen er helt borte , nesten så jeg har glemt hvordan man skriver "gode" blogginnlegg , jeg har fullt av eksamener fremover , det er snart sommerferie, og i sommerferien splittes venner , noen drar til Oslo, noen Trondheim , som jeg vil bruke tiden min på. Så kanskje vi blogges når jeg har flytta til Trondheim i høst og er fotografistudent ved Norges Kreative Fagskole? Hvem vet! Eneste som er sikkert er at det blir minimalt med blogging fremover. Jeg har blandt annet eksamen 29 mai og 1 juni , 1 juni drar jeg til Trondheim for å møte venner og bare slappe av , 2 Juni er det vømmøl festivalen , og masse kommer til å skje!! Såå , hade for en stund bloggen!

vet kinnene mine ser mye mørkere ut enn resten og øyenbrynene er ulike , men det er bare lyset

litt av min russetid gjennom mobilkameraet

  • Skrevet 20.05.2012 klokken 19:14 i Blogg
  • Av Siljehva synes du om bildene?

russetid 2012

  • Skrevet 15.05.2012 klokken 16:49 i Blogg
  • Av Silje

Sorry for den sinsykt dårlige bloggingen min, men har ikke så utrolig god til den akkurat nå med tanke på russetiden. Her kommer iallefall noen få bilder, Jeg har flere på iPhonen, bare har ikke tatt meg tid til å sett igjennom alt. Her er iallefall noen få bilder fra når vi var på Havfrua og grilla en hel gjeng russ. 

Egentlig litt trist å tenke på at det kun er 3 dager igjen av russetia (med i dag)  Selv om det skal bli utrolig godt å komme tilbake til hverdagen igjen ,tro det eller ei men russetiden tar på med tanke på fest, fylll og søvnløse netter. Har iallefall vært koslige dager med bålkos , god drikke og mange venner , og en del nye bekjentskaper! Forresten  Aase , fornøyd med innlegget?

Er du russ i år? 

 russetid hey hey

  • Skrevet 03.05.2012 klokken 20:23 i Blogg
  • Av Silje

sitter og venter på at treige kathrine skal gjøre ferdig norsk leksa si nå , før det blir party party paryyy igjen ! vi snakkes

er du russ?

 

dette er fra igår når vi satt og fiska i ett kumlokk og sang " fiskeboller lengter etter havet " hundre ganger , say no more , never ever igjen!

hits