juni 2013

Lade neste!

 • Skrevet 26.06.2013 klokken 14:23 i 12 days
 • Av Silje

Nå skal jeg ganske snart stikke ned på butikken, for å så lage en kjapp lunch. Jeg skal nemlig møte bestevennina mi på Lade snart, før hun flytter til Bodø.. Blir jævlig hardt, vokst opp sammen og bestevenner siden dag 1, men sånn er livet!

Trening neste!

 • Skrevet 25.06.2013 klokken 16:06 i 12 days
 • Av Silje

Nå er det likefør jeg drar og trener min første treningsøkt på alt for lenge. Satt nede i stua med noen av de andre som bor her, hvor jeg fant ut hvor sinsykt lite jeg har trenet de 3 siste månedene, så nå blir det full skjerpings. Tror dette kan bli ei sinsykt hard treningsøkt

Det værste jeg noen gang har smakt!

 • Skrevet 22.06.2013 klokken 17:07 i Blogg
 • Av Silje

Satt i stua på hybelen igår med ei vennine og de jeg bor med! Da noen av de som plutslig bor her kommer ned med masse rare ting og blander ut noe de kalte for "apehjerne" . Dette var da noe jeg og de andre var nødt til og drikke. Siden jeg er fra Verdal påstod de at jeg måtte ta tre stk siden jeg netopp hadde flyttet inn, heldigvis slapp jeg unna med den ene. Jeg er iallefall en erfaring rikere at dette skal jeg ikke bli lurt til å drikke engang til! 

Ser dette godt ut?Spør meg da vel?

 • Skrevet 11.06.2013 klokken 13:25 i Blogg
 • Av Silje

Siden det er så utrolig lenge siden jeg blogga skikkelig, tenkte jeg å ha en spørrerunde. Spørr meg om akkurat det du lurer på, så skal jeg svare innen ett par dager. Jeg svarer på det meste, men det finnes grenser for hvordan spørsmål som blir stilt!

Lurer du på noe om meg?


No matter how I feel, it's always true

 • Skrevet 10.06.2013 klokken 23:12 i Blogg
 • Av Silje

♥♥♥ that the one thing that makes me smile, is you.noen minner etter et år i Trondheim

 • Skrevet 10.06.2013 klokken 19:55 i Blogg
 • Av Silje

Egentlig er det ingenting som kan erstatte det året som gikk! I løpet av det siste året har jeg flyttet ut fra familien min og til Trondheim, hvor jeg nå har fullført ett helt år på høyskolen. Jeg har både smakt på student, party og hverdagslivet i Trondheim, samt funnet ut hva denne byen har å by på.

Jeg har blitt kjent med verdens herligste mennesker som jeg har gjort massemasse morsomt sammen med, samt at resten av de jeg kjente fra før også har flyttet til byen, funnet ut at det er jævlig viktig å passe på hva man gjør,for det er ikke det samme som å bo på bygda, har skjedd masse dritt og skumle ting som sikkert kan skje de fleste, ting jeg ikke skal gå innpå. Iallefall en del av dem! 30 Juni nå skal jeg flytte fra å bo på Moholt og i sentrum i Trondheim, jeg gleder meg virkelig til å se forskjellen! For de som ikke helt vet hva jeg studerer i Trondheim, så studerer jeg førskolelærer estetisk linje, som fra høsten av heter barnehagelærer, på Dronning Mauds Minne høyskole! 

Bildene under er ikke halvparten av det som har skjedd engang!Flyttet inn på det jeg trodde var en bra studentby, meeen nei!

startet på kjøreskolen, halluja.. i mitt tempo har jeg nok lappen når jeg er 90

Temafest hos Ina, med dem beste!

Gjort masse, masse gøy med sykt bra folk!

Fullførte ett av fire år på høyskolen

Klarte å farge håret mitt gult, så måtte gå med lue

Innflyttingsfest for 3 hos Emillia 


lært å spille ukulele!!!


X- antall timer med bloslit på slutten av åretFått min nye hybel, som forhåpentligvis gjør at jeg klarer å fullføre de 3 siste årene i Trondheim!

hits