Juni 2010

yesterday is now just turned into good memories

 • Skrevet 30.09.2012 klokken 22:35 i Blogg
 • Av Silje

Igår kveld var en utrolig morsom kveld, var som sagt i bursdagen til Andrea, eller bursdagsvosjet da, som det het! Begynte iallefall utrolig bra med mange jenter fra klassen! Vi hadde det iallefall utrolig morsomt, skal ikke gå innpå alt som skjedde, haha! Videre dro vi iallefall ut på byen hvor det skjedde masse rart, Charlotte i klassen min fikk frastjålet lommeboka av at en mann kom å tømte veska hennes opp ned og stakk av med mobilen, en trekkmannspiller som fikk 9 jenter med på å synge blant annet DDE og en masse tilskuere, en sen kveld, masse latter og ikke mist besøk på utestedet Karma som bestod av kun småunger, fjortisser og elendige dørvakter, jævlig masse bråk og ett sinsykt bråk, betalte oss inn og jeg og en kompis skulle ta oss en 10minutters luftetur pågrunn av hvordan det var der inne, tror dere vi kom inn igjen? upsi nei!.. See you never again Karma! Ble iallefall kjent med masse nye gutter og jenter igår kveld!

Emiliaaaaaaa ♥♥

off to the partyyy

 • Skrevet 29.09.2012 klokken 18:52 i Blogg
 • Av Silje

Nå stikker jeg til Andrea på vosjspiel! Vi snakkes imorgen engang! ha en fin lørdag!Hvilken bluse?

 • Skrevet 29.09.2012 klokken 17:54 i Blogg
 • Av Silje

Haha står enda i dilemmaet for hva jeg skal ha på! Tror egnetlig jeg går for strikkagenser og bluse , pga kjolen og jakken min blir veldig nakent med tanke på at vi skal ut på byen etterpå, og Trondheim er jævlig stort i forhold til der jeg bor før såå...

Hvilken ble finest?


what to wear?

 • Skrevet 29.09.2012 klokken 16:16 i Blogg
 • Av Silje

Skal snart på bursdagsvosj for å så innta trondheim town etterpå, burde jeg ha på kjole eller bukse med en fin bluse og strikkagenser? hard to chooooseeeee

hva ville du valgt?Starte og blogge igjen?

 • Skrevet 26.09.2012 klokken 15:09 i Blogg
 • Av Silje

Noen som vil at jeg skal starte å blogge igjen? hihi, om mange nok er for det kan det hende jeg starter igjen! Slenger bare med noen ( for det meste tullebilder )fra den siste tiden!

vil du jeg skal starte?
 

Takk for meg!

 • Skrevet 08.09.2012 klokken 23:19 i Blogg
 • Av Silje

Vil med dette si at det er enden på min bloggkarriere. Føler ikke at bloggen helt er meg lengre, pluss at jeg har ikke motivasjon til å skrive lengre. Livet mitt har forandret seg, jeg har gått i en periode hvor jeg er høyskole student, som tar nesten alt av fritida mi, jeg har venner, jeg har netopp flytta og holder på og stifte bekjentskaper med nye personer her i Trondheim! Vil iallefall takke dere for all tiden dere har brukt på å lese bloggen min, alle de 15553 kommentarene som har kommet inn,  Dere er best! ♥ Har vært en herlig tid!. Dere som fortsatt vil følge hverdagen min, kan gjøre det via instagram, jeg heter Siljekvistad og det er bare og followe meg!

Tusen takk for meg!

haha kan vel understreke at jeg har forandret meg gjennom bloggperioden , de to øverste er helt nye og de to nederste er fra begynnelsen! takk til alle dere som har fulgt meg både fra start, midt i og til slutten på sskm.blogg.no!

 

hits